Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon bedrijfskundig advies Wilvon logistiek advies Wilvon strategisch advies Wilvon interim management Wilvon veranderingsmanagement Wilvon ERP solutions

Wilvon Organization & Developments is een kennisintensieve organisatie. We streven naar perfectie, wat een grote impact heeft op de diensten die we bieden en uitvoeren. Vrij algemeen valt te zeggen dat we geinteresseerd zijn en kundig zijn in bijna alle diensten die te maken hebben met management en organisatie en een sterke sociale factor in zich verenigen. Het enige waar we ons volledig buiten houden en ook buiten willen houden zijn financiele dienstverleningsactiviteiten. Daar hebben we wel veel verstand van, maar niet genoeg. Voor alle andere problemen op gebied van management en organisatie kunt U gerust contact met ons opnemen, grote kans dat we U goed verder kunnen helpen!

We zijn erg betrouwbaar, hebben goede communicatie vaardigheden (geven hier ook trainingen in indien gewenst) en zijn meestal goed bereikbaar via telefoon of e-mail. Enkele voorbeelden van de expertise gebieden waar wij ons op richten:

Naast deze diensten richten we ons zoals gezegd op alle diensten op gebied van management en organisatie die een sterke sociale factor in zich dragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!


Tijdens al de verschillende fases van implementatie en gebruik van een ERP systeem (zoals SAP, Navision) moet veel aandacht worden besteed aan de menselijke factor. Terwijl de cognitieve (structurele) aspecten van implementatie en gebruik vaak ontzettend veel aandacht krijgen door samenwerking met een ERP advies organisatie (zoals in Nederland voor SAP partners als LogicaCMG, Accenture, Atos Origin), wordt de sociale factor in veel gevallen ofwel teveel genegeerd of verkeerd benaderd. Aangezien wij veel ervaring hebben met de problemen die kunnen ontstaan voor, tijdens en na een ERP implementatie, kunnen we organisaties die ERP (gaan) gebruiken heel efficient en effectief advies en support leveren.

Enkele van de diensten die we kunnen leveren op het gebied van ERP advisering zijn de volgende:

  • Het in kaart brengen van Uw bedrijfsprocessen voor en tijdens een SAP implementatie. Hiervoor kunnen we onze goede kennis en ervaring op het gebied van logistiek en management inbrengen.
  • Het geven van een second opinion met betrekking tot het implementatie proces en de activiteiten van het SAP team en de externe consultants
  • Ondersteuning en training van key users en andere ERP gebruikers binnen Uw organisatie
  • Een quick-scan of uitgebreide beoordeling van de effectiviteit en het gebruik van het ERP systeem binnen Uw organisatie.

Omdat we veel kennis en ervaring hebben met betrekking tot de valkuilen die kunnen optreden gedurende en na de implementatie van een ERP systeem, zijn we de perfecte partner om SAP gebruikers op vele manieren te helpen. Neemt U gerust contact met ons op voor meer informatie!

 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.