Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon bedrijfskundig advies Wilvon logistiek advies Wilvon strategisch advies Wilvon interim management Wilvon veranderingsmanagement Wilvon ERP solutions

Wilvon Organization & Developments is een kennisintensieve organisatie. We streven naar perfectie, wat een grote impact heeft op de diensten die we bieden en uitvoeren. Vrij algemeen valt te zeggen dat we geinteresseerd zijn en kundig zijn in bijna alle diensten die te maken hebben met management en organisatie en een sterke sociale factor in zich verenigen. Het enige waar we ons volledig buiten houden en ook buiten willen houden zijn financiele dienstverleningsactiviteiten. Daar hebben we wel veel verstand van, maar niet genoeg. Voor alle andere problemen op gebied van management en organisatie kunt U gerust contact met ons opnemen, grote kans dat we U goed verder kunnen helpen!

We zijn erg betrouwbaar, hebben goede communicatie vaardigheden (geven hier ook trainingen in indien gewenst) en zijn meestal goed bereikbaar via telefoon of e-mail. Enkele voorbeelden van de expertise gebieden waar wij ons op richten:

Naast deze diensten richten we ons zoals gezegd op alle diensten op gebied van management en organisatie die een sterke sociale factor in zich dragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!


Er kunnen momenten zijn dat Uw organisatie behoefte heeft aan tijdelijke input van kennis of kunde door middel van het inhuren van 1 of meerdere managers voor een bepaalde periode. Bijvoorbeeld als een van Uw huidige managers ziek wordt. Of nodig is voor een ander project of (groep van) activiteiten ten behoeve van Uw organisatie. Zelfs als deze zaken niet spelen is het in veel gevallen interessant een interim of veranderingsmanager van buiten Uw organisatie aan te trekken. Met deze nieuwe manager en de kennis en ervaring die hij of zij in zal brengen neemt de kans op nieuwe kansen en (creatieve) inzichten toe.

Wilvon organization & developments kan U van dienst zijn met vele aspecten die te maken hebben met interim management. Enkele voorbeelden van de diensten die we kunnen bieden zijn:

  • Het selecteren van mogelijke kandidaten. Interim managers die uitstekend passen bij Uw organisatie en de uit te voeren activiteiten en/of projecten
  • Ondersteuning van de interim manager(s) en/of uw organisatie gedurende de tijd dat deze in Uw organisatie werkzaam is/zijn.  
  • Zorgdraging voor een geslaagde overdracht van taken en verantwoordelijkheden tussen interim management en de organisatie op het moment dat het interim management haar activiteiten voor de organisatie afrond.
  • Het ondersteuneen van zieke of om andere redenen afwezige managers om op een geslaagde manier terug te keren naar Uw organisatie. Dit kan bijvoorbeeld vragen om extra training en/of reintegratie activiteiten. We kunnen zorgdragen voor een effectieve en professionele oplossing op dit vlak.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 
Home     Copyright © 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.