Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
De eigenaar van Wilvon heeft DE oplossing voor de schuldencrisis gecreerd
http://www.amazon.com/Oppressed-financial-organizations-governments-ebook/dp/B0058KS450/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1351459931&sr=8-1&keywords=wilfred+berendsen
Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis Breaking out of linearity
Contact De oplossing voor de schuldencrisis
Wilvon excellence Onze missie Onze visie Practicisme Nieuws van Wilvon Contact

Wilvon organisatie advies  is uw partner op het gebied van management en organisatie. De inzet van onze organisatie en kennis zorgt voor verbeteringen en optimalisatie van Uw organisatie en organisatieprocessen. Kennis is daarbij een belangrijke tool, maar uiteindelijk gaat het om begrip van en juiste toepassing van deze kennis. Iets waar we ook Uw medewerkers mee verder kunnen helpen. Wij richten ons op praktische resultaten en zetten deze neer met een hoge mate van professionaliteit en kunde. Met Wilvon haalt U een uiterst kundige partij in huis. Wij zijn de masters in (creative) management.

Want, organisatie advies is een kunst. We onderscheiden ons van onze concurrenten door het leveren van next generation consultancy diensten. Dit zijn adviseringsdiensten die een hoge mate van kennis en kunde vereisen. Op het moment zijn we alleen nog maar gevestigd in Nederland, maar we kunnen onze diensten ook in andere landen uitvoeren indien gewenst.

>We richten ons met name op de sociale kant van organiseren en management. En zijn daar zeer sterk in. Vanuit onze organisatie zijn enkele publicaties geschreven op het gebied van sociale wetenschappen en enchantment. We zijn oa sterk in het verbeteren van sociale situaties in organisaties, maar ook in het opzetten van ondersteunende organisatorische aspecten.

In feite kunt U ons bedrijf benaderen voor zo'n beetje alles waar een sociaal aspect aan zit. En dat is natuurlijk erg veel. We zijn in staat om daarbij de puntjes op de I te zetten, of dat nu afdelingsgericht is of integraal voor een hele organisatie of zelfs organisatie overstijgend. Daarnaast kunnen we ook trainingen geven om managers en leidinggevenden sterker te maken in sociaal opzicht, door middel van het geven van inzichten en tools. Gebaseerd op phronesis en onze meta-semeiotic body of understanding for everything. Maar ook diverse inzichten in sociale wetenschappen, semiotiek en gewoon puur praktijk. Feit is echter dat onze meta-semeiotic body of understanding for everthing in staat is om meer inzicht te geven in welke sociale situatie dan ook. En daarmee rechtstreeks veel toegevoegde waarde kan leveren aan de kwaliteit van individuen en organisaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

 

 

 

 

 

 


U kunt ons via onderstaande contactgegevens bereiken. We hebben de voorkeur aan telefonisch contact, maar U kunt ons natuurlijk ook e-mailen. Onze e-mails worden meestal dezelfde dag wel beantwoord. Telefonisch proberen we in ieder geval tijdens kantooruren bereikbaar te zijn. Als U ons niet kunt bereiken verzoeken we U om ons een sms of E-mail te sturen. Dan bellen we U zo spoedig mogelijk. We doen er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en de allerbeste service te bieden. Vandaar dat we er ook geen enkel bezwaar tegen hebben als U ons buiten kantooruren probeert te bereiken.

Adres informatie

Wilvon Organization and Developments

Middachtenstraat 53

7131 GE Lichtenvoorde

T: 0544-785055

M: 06 - 519 416 75

Contact per e-mail

Voor algemene vragen en opmerkingen: info@wilvon.com

Voor vragen over onze diensten: services@wilvon.com

Voor vragen met betrekking tot betalingen: accounting@wilvon.com

 

Overige informatie

KVK Centraal Gelderland:09142863

Bank NL :Rabobank Nederland

Rekeningnummer:32 34 41 025

 
Home     Copyright © 2018 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.