Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact

Wetenschap en praktijk staat veel dichter bij elkaar dan de meeste mensen in de gaten hebben. Dit is vooral ook het geval met de sociale wetenschappen. Over het algemeen zijn de sociale wetenschappen en de sociale praktijk gebaseerd op dezelfde vooronderstellingen, percepties en ook "insanities" van mensen.

Onze samenleving maar ook de mensen in deze samenleving zijn vrijwel allemaal tot op zekere hoogte gestoord. Dit hangt ook samen met het fundament van denken en handelen. Wij van Wilvon kunnen actoren in de samenleving en organisaties helpen om te komen tot een meer juist maar vooral ook veel meeromvattend begrip van hun organisatie en de samenleving in het algemeen.

Dit vooral door middel van "breaking out of linearity". We helpen U daarbij om uit bestaande, gestoorde, structuren los te komen. Onder lineaire structuren verstaan wij niet alleen lijnmatige structuren, maar ook cirkels en vierkanten en matrixen en holographische structuren. Om er maar een paar te noemen. Een cirkel is immers een gebogen lijn en een vierkant gewoon een lijn met een paar knikken er in.

Andere perspectieven leiden tot andere begrippen. Maar dat niet alleen. Feit is dat de huidige "mainstream" acties in de samenleving maar ook echt alle sociale wetenschappen zijn gebaseerd op de verkeerde fundamenten. Die ook nog eens deels gestoord zijn. Dit is iets wat we kunnen uitleggen en ook oplossen, dat oplossen met name door middel van wat wij pluriflection en phronesis antenarrating noemen.

 


 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.