Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon consulting diensten Wilvon training & opleidingen algemeen Overzicht training en opleiding Wilvon personal coaching Wilvon Audits & Second Opinions

Wij van Wilvon Organization & Developments richten ons onder andere op de volgende diensten op het gebied van organisaties, logistiek en veranderingsmanagement : 

 

 

Meer informatie over deze diensten kunt U hier vinden. Naast deze diensten is het belangrijk om te weten dat we ontzettend veel tijd en moeite steken in het ontwikkelen en up-to-date houden van onze kennis en vaardigheden. Waardoor we vaak de beste partner zijn voor Uw organisatie. Voor meer informatie hierover kunt U ten alle tijde contact met ons opnemen. 


Door onze brede kennis en ervaring en ons inzicht in maatschappij en bedrijfsprocessen in het algemeen zijn wij vaak een uitmuntende partner voor training en opleiding van Uw medewerkers en het management binnen Uw organisatie. Naast het trainen van reguliere medewerkers en managers zijn we ook erg geschikt om top management en directieleden al dan niet aanvullende trainingen te geven. Naast het feit dat we zeer goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de wetenschap zijn we erg capabel in het ontwikkelen van onze eigen trainingen en opleidingen van zeer hoog kwaliteitsniveau.

Voor wat betreft onze trainingen en opleidingen valt te melden dat deze in veel gevallen niet standaard zijn. Natuurlijk zijn gestandaardizeerde trainingen vanwege gestandaardiseerde procedures en werkmethodes altijd nodig en in sommige gevallen ook uiterst efficient. In alle overige gevallen streven we er echter naar om de benodigde creativiteit en nieuwe inzichten in te brengen in onze trainingen en opleidingen. Daarnaast doen we er alles aan om de trainingen en opleidingen leuk en hoogst informatief te houden. Waarbij effectiviteit en nut uiteraard wel meer prioriteit krijgen dan het "fun" gedeelte.

Voor wat betreft het "fun and pleasure" gedeelte van trainingen en opleidingen zijn we in staat om bijvoorbeeld door middel van een valkerij presentatie of een niet-standaard activiteit uiterst belangrijke inzichten op het gebied van management en organisatie naar voren te brengen. Soms is het nuttig voro nieuwe ideen en inzichten, om naar een andere context of omgeving te gaan. Een omgeving die compleet anders is dan de omgeving waar men gebruikelijk in zit. Het spreekwoordelijke "hutje op de hei". Dit kan een uiterst inspirerende situatie opleveren. Verder kunnen vele inzichten en facetten van kennis het best worden uitgelegd door voorbeelden te geven uit of vergelijkingen te maken tussen sociale processen die zich afspelen in compleet verschillende situaties en contexten dan de gebruikelijke en/of bekend zijnde. Dit verklaard onze grote interesse in deze uiterst effectieve manier van training en kennisoverdracht.

 

Organisatieadvies.opzijnbest.nl

 
Home     Copyright © 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.