Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon bedrijfskundig advies Wilvon logistiek advies Wilvon strategisch advies Wilvon interim management Wilvon veranderingsmanagement Wilvon ERP solutions

Wilvon Organization & Developments is een kennisintensieve organisatie. We streven naar perfectie, wat een grote impact heeft op de diensten die we bieden en uitvoeren. Vrij algemeen valt te zeggen dat we geinteresseerd zijn en kundig zijn in bijna alle diensten die te maken hebben met management en organisatie en een sterke sociale factor in zich verenigen. Het enige waar we ons volledig buiten houden en ook buiten willen houden zijn financiele dienstverleningsactiviteiten. Daar hebben we wel veel verstand van, maar niet genoeg. Voor alle andere problemen op gebied van management en organisatie kunt U gerust contact met ons opnemen, grote kans dat we U goed verder kunnen helpen!

We zijn erg betrouwbaar, hebben goede communicatie vaardigheden (geven hier ook trainingen in indien gewenst) en zijn meestal goed bereikbaar via telefoon of e-mail. Enkele voorbeelden van de expertise gebieden waar wij ons op richten:

Naast deze diensten richten we ons zoals gezegd op alle diensten op gebied van management en organisatie die een sterke sociale factor in zich dragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!


Verandering heeft altijd te maken met een bepaalde mate van dynamiek. Terwijl verandering altijd zal blijven bestaan, is de dynamiek van deze veranderingen ingrijpend veranderd gedurende met name de laatste eeuw. Zoals we allemaal weten is de snelheid en impact van veranderingen beduidend toegenomen. Dit heeft met name veel impact op de mensen die betrokken zijn bij deze veranderingen. De mensen die de veranderingen uit moeten voeren, en de mensen die er mee zullen moeten leven. Of ze dit willen of niet wordt in veel gevallen helaas niet eens bekeken.

Het succes of falen van welke veranderingsproces dan ook hangt voor een groot deel af van de capaciteiten van de veranderaars. Echte change masters zijn zich goed bewust van de diverse issues waar rekening mee moet worden gehouden. De manieren waarop verandering vorm gegeven en ingevoerd kan worden. Wij bij Wilvon zijn zulke "change masters", en kunnen U helpen het veranderingsproces succesvol af te ronden. Door middel van ondersteuning of management van al dan niet complexe veranderingsprocessen.

Tijdens elk veranderingsproject waar wij bij betrokken worden richten we ons sterk op de menselijke factor. Dat is ook onze belangrijkste kerncompetentie, het omgaan met en inzien van de sociale aspecten van management en organisatie. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Wilvon in veel gevallen de meest geschikte partner is om Uw veranderingsproces te begeleiden, ondersteunen en/of te managen.

Neemt U vooral contact met ons op voor meer informatie!

 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.