Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon bedrijfskundig advies Wilvon logistiek advies Wilvon strategisch advies Wilvon interim management Wilvon veranderingsmanagement Wilvon ERP solutions

Wilvon Organization & Developments is een kennisintensieve organisatie. We streven naar perfectie, wat een grote impact heeft op de diensten die we bieden en uitvoeren. Vrij algemeen valt te zeggen dat we geinteresseerd zijn en kundig zijn in bijna alle diensten die te maken hebben met management en organisatie en een sterke sociale factor in zich verenigen. Het enige waar we ons volledig buiten houden en ook buiten willen houden zijn financiele dienstverleningsactiviteiten. Daar hebben we wel veel verstand van, maar niet genoeg. Voor alle andere problemen op gebied van management en organisatie kunt U gerust contact met ons opnemen, grote kans dat we U goed verder kunnen helpen!

We zijn erg betrouwbaar, hebben goede communicatie vaardigheden (geven hier ook trainingen in indien gewenst) en zijn meestal goed bereikbaar via telefoon of e-mail. Enkele voorbeelden van de expertise gebieden waar wij ons op richten:

Naast deze diensten richten we ons zoals gezegd op alle diensten op gebied van management en organisatie die een sterke sociale factor in zich dragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!


Wilvon organisatie advies levert wat wij aanduiden als next generation consulting services. Het "next generation" staat voor het feit dat we ernaar streven zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van management en organisatie. Dit tezamen met onze passie voor perfectie maakt ons in veel gevallen de beste partner voor zo ongeveer elke organisatie die hulp nodig heeft op het gebied van management of organisatie. Omdat wij gaan voor perfectie en zorgen dat we de benodigde kennis in huis hebben. Mocht onze kennis en ervaring niet passen bij het probleem of de uitdaging waar U ons voor benaderd, dan geven wij dat ook eerlijk aan. Maar in veel gevallen zullen we U zeer goed van dienst kunnen zijn. Onze kennis en ervaring maakt het onderscheid!

Wat dit onderscheid aangaat, de term die Jacques Derrida hiervoor gebruikt is het woord Differance. Enkele van onze inzichten en onze meervoudige manieren van kijken vallen op te maken en beter te begrijpen door de uitgebreide informatie op deze website. Maar het beste is om het gewoon te ervaren! We zijn echt heel anders dan de gangbare adviesbureaus. Creatiever, effectiever en in veel gevallen hebben we meer kennis en kunde. Dit kan een groot verschil betekenen voor Uw bedrijf. Een erg succesvol verschil. Door middel van onze grote kennis en begrip van hoe organisaties en de sociale activiteiten en processen zouden moeten lopen.

Jammer genoeg hebben een aantal van onze concurrenten een nadelige invloed gehad op onze markt. Door middel van het leveren van hun diensten zonder de passie en het nastreven van perfectie. We hopen dat U ons de kans wilt geven dit goed te maken. We zijn er van overtuigd dat we een hoge toegevoegde waarde kunnen leveren aan de meeste organisaties en hun medewerkers. Ervaar die toegevoegde waarde. Door contact met ons op te nemen.

 

 
Home     Copyright © 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.