Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Phronesis

Om echt goed te worden in sociale wetenschappen en de kunst van management moet een individu of organisatie uitmuntend worden in filosofie. En meer specifiek Phronesis, praktische wijsheid. Hoe meer kennis en inzichten op het gebied van Phronesis, des te beter de kunst zal worden. In de nabije toekomst zullen we meer informatie over Phronesis geven op deze website.

Phronesis hebben wij binnen Wilvon meer inhoud en vorm gegeven. Voor ons is Phronesis nauw verbonden met excellente social sciences & practises. En met storytelling en antenarrating. We hebben ook een zeer effectieve en geweldige methodologie ontwikkeld die inmiddels ook gepatenteerd is.

Binnen onze organisatie zijn uitmuntende kennis, inzichten en vaardigheden op het gebied van Phronesis beschikbaar. En we hebben de meest uitmuntende en effectieve methodologie om complexe situaties te doorgronden en te verbeteren. We helpen U en Uw organisatie hier graag mee verder.

 


 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.