Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon bedrijfskundig advies Wilvon logistiek advies Wilvon strategisch advies Wilvon interim management Wilvon veranderingsmanagement Wilvon ERP solutions

Wilvon Organization & Developments is een kennisintensieve organisatie. We streven naar perfectie, wat een grote impact heeft op de diensten die we bieden en uitvoeren. Vrij algemeen valt te zeggen dat we geinteresseerd zijn en kundig zijn in bijna alle diensten die te maken hebben met management en organisatie en een sterke sociale factor in zich verenigen. Het enige waar we ons volledig buiten houden en ook buiten willen houden zijn financiele dienstverleningsactiviteiten. Daar hebben we wel veel verstand van, maar niet genoeg. Voor alle andere problemen op gebied van management en organisatie kunt U gerust contact met ons opnemen, grote kans dat we U goed verder kunnen helpen!

We zijn erg betrouwbaar, hebben goede communicatie vaardigheden (geven hier ook trainingen in indien gewenst) en zijn meestal goed bereikbaar via telefoon of e-mail. Enkele voorbeelden van de expertise gebieden waar wij ons op richten:

Naast deze diensten richten we ons zoals gezegd op alle diensten op gebied van management en organisatie die een sterke sociale factor in zich dragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!


Wilvon organization & developments levert oa ook strategisch advies. Aan management en bestuur van zowel de kleinere als de grotere al dan niet internationale organisaties. Dit betreft advies op vele vlakken en in vele branches, bij voorkeur in de meer dynamische en complexere organisaties. Het belangrijkste kenmerk van dit type advies is het feit dat het vaak gaat om een of meerdere voor de organisatie kritieke elementen, en meerdere issues die om veel kennis en ervaring vragen. En het advies is veelal gericht op lange termijn doelstellingen.

Ons advies en onze dienstverlening onderscheiden zich van onze concurrent door het feit dat we erg creatief zijn in het aanbieden van de best mogelijke oplossing(en). In veel gevallen zullen we verschillende opties bespreken met onze klanten. Gezamenlijk wordt daaruit de voor desbetreffende organisatie en organisatie beste oplossing gekozen voor de komende periode.

Enkele voorbeelden van strategisch advies zoals wij die kunnen bieden zijn:

  • Advies voor bedrijfs- en organisatie strategien
  • Strategische planning en implementatie
  • Bedrijfsplannen
  • Human resource planning
  • Advies op het gebied van trainingen en begeleiding van medewerkers
  • Business development planningen
  • Corporate identity advisering en planning

Voor meer informatie over ons bedrijf of onze diensten en/of vragen over Uw strategische advies opdracht neemt U gewoon contact met ons op!

 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.