Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon consulting diensten Wilvon training & opleidingen algemeen Overzicht training en opleiding Wilvon personal coaching Wilvon Audits & Second Opinions

Wij van Wilvon Organization & Developments richten ons onder andere op de volgende diensten op het gebied van organisaties, logistiek en veranderingsmanagement : 

 

 

Meer informatie over deze diensten kunt U hier vinden. Naast deze diensten is het belangrijk om te weten dat we ontzettend veel tijd en moeite steken in het ontwikkelen en up-to-date houden van onze kennis en vaardigheden. Waardoor we vaak de beste partner zijn voor Uw organisatie. Voor meer informatie hierover kunt U ten alle tijde contact met ons opnemen. 


Onze samenleving en, resulterend daaruit, management wordt steeds complexer. Goede managers moeten uitmuntende artiesten worden in hun vak van organiseren en managen. Wij van Wilvon Organization & Developments kunnen managers en directieleden hierbij op vele manieren ondersteunen. Een van die manieren is het aanbieden en uitvoeren van personal coaching. Voor kortere of langere tijdsperioden, op een of meer gebieden van organisatie en management. 

De personal coaching diensten van Wilvon zijn uiterst geschikt op momenten dat U behoefte heeft aan extra vaardigheden, kennis of kennis input. Onze uitmuntende kennis en vaardigheden kunnen U voorzien van nieuwe inzichten en mogelijkheden. We zijn erg praktisch, no nonsense, en hebben in veel gevallen een uitmuntend begrip van de complexiteit van Uw specifieke branche. Zo niet, dan kunnen we dit inzicht zeer snel krijgen. Onze coaching is gericht op lange termijn successen. Voor onze personal coaching klant(en) en de organisatie(s) waar deze voor werkzaam zijn.

Enkele van onze personal coaching diensten zijn:

  • Personal coaching van managers, consultants, entrepreneurs en CEO's
  • Reintegratie van professionals in management en  organizatie die op het moment"in between jobs" zitten
  • Personal advisor of personal consultancy diensten

Deze personal coaching diensten van Wilvon Organization & Developments worden steeds belangrijker voor elke professional op het gebied van management en organisatie. Vanwege de complexiteit die we hiervoor al noemden. Maar ook vanwege het resulterende verhoogde belang van second opinions.

 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.