Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon consulting diensten Wilvon training & opleidingen algemeen Overzicht training en opleiding Wilvon personal coaching Wilvon Audits & Second Opinions

Wij van Wilvon Organization & Developments richten ons onder andere op de volgende diensten op het gebied van organisaties, logistiek en veranderingsmanagement : 

 

 

Meer informatie over deze diensten kunt U hier vinden. Naast deze diensten is het belangrijk om te weten dat we ontzettend veel tijd en moeite steken in het ontwikkelen en up-to-date houden van onze kennis en vaardigheden. Waardoor we vaak de beste partner zijn voor Uw organisatie. Voor meer informatie hierover kunt U ten alle tijde contact met ons opnemen. 


Vanuit onze sterk pragmatische gerichte kennis en onze ruime praktijkervaring kunnen we diverse trainingen en opleidingen geven. Voor wat betreft deze trainingen en opleidingen valt te melden dat we in feite zeer uiteenlopende trainingen kunnen geven op gebied van management en organisatie. We willen hier echter een paar van deze trainingen vermelden om een paar concrete voorbeelden te geven van mogelijke trainingen.

We kunnen oa de volgende interessante trainingen en presentaties verzorgen:

  • Presentaties en/of trainingen op het gebied van semiotiek. Hierbij is Peircean semiotics het uitgangspunt. Deze trainingen zijn met name interessant voor professionals in beroepen waar veel sociale aspecten een rol spelen. Voor wat betreft sectoren is deze training bijvoorbeeld ook zeer interessant voor juridische professionals en professionals op gebied van psychologie en sociologie.
  • Valkerijpresentaties aan managers en directeuren. Via deze presentatie kunnen we op interessante wijze de valkerij gebruiken als metafoor voor organiseren en organisatieprocessen. Verschillen uitleggen tussen analoge en digitale communicatie, verbaal en non-verbaal. En diverse pragmatische aspecten van communicatie verduidelijken.
  • Trainingen op gebied van SAP of andere ERP programma's. Hierbij kunnen we individuele gebruikers of een groep van gebruikers leren hoe te werken met het softwarepakket SAP. Of uitleg geven hoe SAP werkt en welke invloed de werkzaamheden van de ene afdeling heeft op werkzaamheden bij andere afdelingen. De integrale kant van SAP voor Uw organisatie dus.
  • Training/workshop/discussie op gebied van planning en control. Hierbij bespreken we uitgebreid wat planning en control nou precies inhoudt. Welke aspecten daarbij van belang zijn. En, indien gewenst, kunnen we een en ander aan Uw specifieke organisatie of probleem aanpassen.
  • Discussies over bepaalde filosofische of intellectuele teksten. En wat een bedrijf of individu kan leren van deze teksten.

Dit zijn slechts enkele van de trainingen en opleidingen die we kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op als U overige opleidingswensen heeft op gebied van management of organisatie. De kans is groot dat we U dan wel van dienst kunnen zijn.

 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.