Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon kennismanagement Wilvon sociability check Wilvon werk omgeving audit en advisering Wilvon quick scans Wilvon brands

Om ervoor zorg te dragen dat onze diensten de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden die op het moment mogelijk is, steken we zeer veel tijd in het verbeteren van onze kennis en vaardigheden. Omdat we deze website net zijn gestart wordt hier nog niet zo veel over onze kennis en concepten vermeld. Maar in de komende maanden zullen we hier meer over onze concepten en methoden vermelden.

Op dit moment kunt U hier informatie vinden over de volgende concepten en methoden: 

Voor meer informatie over deze concepten en methoden kunt U deze links volgen. Nog beter is het om gewoon contact met ons op te nemen. 

 


Medewerkers brengen een groot deel van hun tijd door op het werk. Om deze reden is het zeer belangrijk dat de werkomgeving op zijn minst aanvaardbaar is. Maar natuurlijk is het gewenst dat werknemers zelfs zo tevreden mogelijk zijn over hun werkomgeving. Wij van Wilvon Organization & Developments kunnen uw werkomgeving beoordelen en tips geven hoe deze werkomgeving valt te verbeteren.

Voldoende aandacht voor de werkomgeving kan ziektes en ongelukken die gerelateerd zijn aan deze werkomgeving voorkomen. En de gezondheid en veiligheid voor Uw werknemers en de omgeving verbeteren. Door middel van voldoende aandacht voor de werkomgeving kunt U mogelijke gevaren  (zoals bijvoorbeeld chemische, sociale en veiligheidsproblemen) voor Uw werknemers voorkomen.

Indien wij Uw werkomgeving gaan beoordelen, dan zullen we van te voren met U overeenkomen welke aspecten van de werkomgeving onze aandacht zullen krijgen. Daarna zullen we de beoordeling uitvoeren, met inachtname van organisatie specifieke issues. Vervolgens worden de resultaten en onze verbeteringstips aan U gerapporteerd en besproken. Indien gewenst kunnen we daarna ook onze medewerking verlenen aan oplossing van problemen of optimalisering van de situatie.

Neemt U gerust contact met ons op voor meer informatie!

 
Home     Copyright 2005-2020 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.