Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon kennismanagement Wilvon sociability check Wilvon werk omgeving audit en advisering Wilvon quick scans Wilvon brands

Om ervoor zorg te dragen dat onze diensten de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden die op het moment mogelijk is, steken we zeer veel tijd in het verbeteren van onze kennis en vaardigheden. Omdat we deze website net zijn gestart wordt hier nog niet zo veel over onze kennis en concepten vermeld. Maar in de komende maanden zullen we hier meer over onze concepten en methoden vermelden.

Op dit moment kunt U hier informatie vinden over de volgende concepten en methoden: 

Voor meer informatie over deze concepten en methoden kunt U deze links volgen. Nog beter is het om gewoon contact met ons op te nemen. 

 


In iedere context of omgeving spelen sociale aspecten een wezenlijke rol, en ze kunnen en zullen een geweldige invloed hebben op de resultaten. Daarom is het natuurlijk erg belangrijk dat iedere organisatie veel aandacht besteed aan haar sociale processen en (werk) omgeving. Niet alleen het gedrag en de kennis van managers en werknemers, maar ook aspecten als visie, missie en bedrijfscontext van Uw organisatie bepalen de "sociability" van en binnen Uw organisatie.

Bij Wilvon Organization & Developments zijn we vooral erg goed in de sociale aspecten van management. Vandaar dat we ook een zeer geschikte partner zijn voor second opinions of advies met betrekking tot de sociale kanten van Uw organisatie. Een second opinion over de sociale aspecten van Uw organisatie uitgevoerd door Wilvon zal veel waarde hebben voor Uw organisatie. Vooraf aan de audit ten behoeve van de second opinion zullen we met U aan tafel gaan zitten om overeen te komen hoe het proces zal worden uitgevoerd en welke issues we meenemen in de audit. Deze audit kan een of meerdere groepen van belangenpersonen binnen Uw organisatie betreffen of slechts 1 specifieke actor binnen Uw organisatie. En een of meerdere issues met betrekking tot het sociale.

Tijdens onze "sociability check" kunnen we onder andere kijken naar de volgende zaken:

  • Gedrag van actoren zoals managers, CEO's en werknemers binnen Uw organisatie
  • Een check met betrekking tot ongewenst gedrag , geweld en/of intimidatie binnen Uw organisatie
  • De behandeling van vaste en/of/ten opzichte van tijdelijke werknemers binnen Uw organisatie

Uiteraard kunnen er nog vele andere sociale zaken worden meegenomen in de sociability check. We kunnen ook een hele brede en algemene check uitvoeren, waarbij we later aandacht gaan besteden aan problemen in Uw organisatie of aan zaken die meer aandacht wensen. Ook tijdens die fase kunnen we U goed ondersteunen om de problemen op te lossen.

Neem gerust contact met ons op indien U geinteresseerd bent voor meer informatie en/of een orienterend gesprek!

 
Home     Copyright 2005-2020 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.