Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
De eigenaar van Wilvon heeft DE oplossing voor de schuldencrisis gecreerd
http://www.amazon.com/Oppressed-financial-organizations-governments-ebook/dp/B0058KS450/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1351459931&sr=8-1&keywords=wilfred+berendsen
Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis Breaking out of linearity
Contact De oplossing voor de schuldencrisis
Wilvon excellence Onze missie Onze visie Practicisme Nieuws van Wilvon Contact

Wilvon organisatie advies  is uw partner op het gebied van management en organisatie. De inzet van onze organisatie en kennis zorgt voor verbeteringen en optimalisatie van Uw organisatie en organisatieprocessen. Kennis is daarbij een belangrijke tool, maar uiteindelijk gaat het om begrip van en juiste toepassing van deze kennis. Iets waar we ook Uw medewerkers mee verder kunnen helpen. Wij richten ons op praktische resultaten en zetten deze neer met een hoge mate van professionaliteit en kunde. Met Wilvon haalt U een uiterst kundige partij in huis. Wij zijn de masters in (creative) management.

Want, organisatie advies is een kunst. We onderscheiden ons van onze concurrenten door het leveren van next generation consultancy diensten. Dit zijn adviseringsdiensten die een hoge mate van kennis en kunde vereisen. Op het moment zijn we alleen nog maar gevestigd in Nederland, maar we kunnen onze diensten ook in andere landen uitvoeren indien gewenst.

>We richten ons met name op de sociale kant van organiseren en management. En zijn daar zeer sterk in. Vanuit onze organisatie zijn enkele publicaties geschreven op het gebied van sociale wetenschappen en enchantment. We zijn oa sterk in het verbeteren van sociale situaties in organisaties, maar ook in het opzetten van ondersteunende organisatorische aspecten.

In feite kunt U ons bedrijf benaderen voor zo'n beetje alles waar een sociaal aspect aan zit. En dat is natuurlijk erg veel. We zijn in staat om daarbij de puntjes op de I te zetten, of dat nu afdelingsgericht is of integraal voor een hele organisatie of zelfs organisatie overstijgend. Daarnaast kunnen we ook trainingen geven om managers en leidinggevenden sterker te maken in sociaal opzicht, door middel van het geven van inzichten en tools. Gebaseerd op phronesis en onze meta-semeiotic body of understanding for everything. Maar ook diverse inzichten in sociale wetenschappen, semiotiek en gewoon puur praktijk. Feit is echter dat onze meta-semeiotic body of understanding for everthing in staat is om meer inzicht te geven in welke sociale situatie dan ook. En daarmee rechtstreeks veel toegevoegde waarde kan leveren aan de kwaliteit van individuen en organisaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

 

 

 

 

 

 


Wilvon is constant bezig haar kennis en kunde te vernieuwen. Dit is oa tot uitdrukking gekomen en is gebaseerd op oa het volgende:

- Begin Juli 2010 hebben  we deelgenomen aan de World Conference van IFSAM, International Federation of Scholarly Associations of Management. Hier hebben we 3 papers gepresenteerd die gemeen hebben dat de gebruikte methodologie met name ook onze methodologie van Phronesis Antenarrating is. De IFSAM wereld conferenties in management worden iedere 2 jaar gehouden op verschillende locaties wereldwijd. Meer info valt te vinden op hun website, http://www.ifsam.org/

- Het aanbieden van minstens 2 nieuwe concepten. Hiertoe hebben we de merknamen Phronesis en Wentelechy geregistreerd. Wentelechy is daarbij de Wilvon versie van Entelechy. Wat deze termen Entelechy en Phronesis betekenen, valt te vinden op internet. Het zijn beide termen die onder andere door Aristoteles en Charles Sanders Peirce werden gebruikt.

- We hebben op deze website een paar interessante bestanden neergezet om te downloaden. Deze zijn te vinden onder de link \"documenten\" en dan \"special downloads\". Vooral het bestand \"a phronesis antenarrative\" is ZEER interessant. Deze tekst is nog niet af maar zal de basis vormen voor veranderingen en verbeteringen in de samenleving.

- Deze website is nu uitgebreid met een login gedeelte. Dit gedeelte van de website bevat specifieke informatie voor onze klanten en partners. Daardoor biedt dit restricted area op onze website brede mogelijkheden voor gerichtere en meer specifieke informatie en functionaliteiten.

Naast deze bovenstaande, zeer relevante ontwikkelingen voor zowel ons als onze klanten zijn we bezig met diverse andere activiteiten om onze kennis en positie in de markt te verbeteren.

 \"\"

 
Home     Copyright © 2018 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.