Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
De eigenaar van Wilvon heeft DE oplossing voor de schuldencrisis gecreerd
http://www.amazon.com/Oppressed-financial-organizations-governments-ebook/dp/B0058KS450/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1351459931&sr=8-1&keywords=wilfred+berendsen
Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis Breaking out of linearity
Contact De oplossing voor de schuldencrisis
Wilvon excellence Onze missie Onze visie Practicisme Nieuws van Wilvon Contact

Wilvon organisatie advies  is uw partner op het gebied van management en organisatie. De inzet van onze organisatie en kennis zorgt voor verbeteringen en optimalisatie van Uw organisatie en organisatieprocessen. Kennis is daarbij een belangrijke tool, maar uiteindelijk gaat het om begrip van en juiste toepassing van deze kennis. Iets waar we ook Uw medewerkers mee verder kunnen helpen. Wij richten ons op praktische resultaten en zetten deze neer met een hoge mate van professionaliteit en kunde. Met Wilvon haalt U een uiterst kundige partij in huis. Wij zijn de masters in (creative) management.

Want, organisatie advies is een kunst. We onderscheiden ons van onze concurrenten door het leveren van next generation consultancy diensten. Dit zijn adviseringsdiensten die een hoge mate van kennis en kunde vereisen. Op het moment zijn we alleen nog maar gevestigd in Nederland, maar we kunnen onze diensten ook in andere landen uitvoeren indien gewenst.

>We richten ons met name op de sociale kant van organiseren en management. En zijn daar zeer sterk in. Vanuit onze organisatie zijn enkele publicaties geschreven op het gebied van sociale wetenschappen en enchantment. We zijn oa sterk in het verbeteren van sociale situaties in organisaties, maar ook in het opzetten van ondersteunende organisatorische aspecten.

In feite kunt U ons bedrijf benaderen voor zo'n beetje alles waar een sociaal aspect aan zit. En dat is natuurlijk erg veel. We zijn in staat om daarbij de puntjes op de I te zetten, of dat nu afdelingsgericht is of integraal voor een hele organisatie of zelfs organisatie overstijgend. Daarnaast kunnen we ook trainingen geven om managers en leidinggevenden sterker te maken in sociaal opzicht, door middel van het geven van inzichten en tools. Gebaseerd op phronesis en onze meta-semeiotic body of understanding for everything. Maar ook diverse inzichten in sociale wetenschappen, semiotiek en gewoon puur praktijk. Feit is echter dat onze meta-semeiotic body of understanding for everthing in staat is om meer inzicht te geven in welke sociale situatie dan ook. En daarmee rechtstreeks veel toegevoegde waarde kan leveren aan de kwaliteit van individuen en organisaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

 

 

 

 

 

 


Ons organisatie advies en manier van denken valt aan te merken als Practicisme. Practicisme is een manier van denken en doen die, zoals de naam al zegt, zeer practisch is. Het is gebaseerd op ons eigen begrip van sociale wetenschappen en praktijk. Practicisme, wat ook praktisisme genoemd mag worden, is de meest praktische manier van denken en doen. Gebaseerd op Wilvon\'s Phronesis. Phronesis antenarrating is hier een onderdeel van. Meer over Phronesis antenarrating valt te lezen by Wilvon Research op deze website.

Practicisme gaat verder dan het pragmaticisme van C.S. Peirce.  Onze practicistische inslag houdt in dat we, met zeer veel kennis en begrip van ons vakgebied en vele aansluitende vakgebieden en situaties, sterk praktisch bezig kunnen zijn. We hebben de instelling en de kennis om de nieuwste inzichten en meest effectieve methodes toe te passen in de praktijk. En zijn daar ook zeer wel toe in staat. Terwijl de meeste organisatie adviesbureau\'s nog werken met relatief oude kennis en inzichten, durven en kunnen wij de nieuwste methodes en inzichten toepassen. En daarmee Uw organisatie naar een hoger niveau helpen. Onze eigen ontwikkelde methodologie van Phronesis Antenarrating maar vooral ook andere inzichten en begrippen volgend uit Practicisme zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt.

 

 

 

 

 

 
Home     Copyright © 2018 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.